een & een is drie

Wij staan voor een pro-actieve en praktische werkwijze en maken daarbij gebruik van sterke punten: die van ons én die van u. Visie, kennis en ervaring bundelen met als resultaat een & een is drie! We vinden het namelijk belangrijk dat u zelf grip houdt op ontwikkelingen en vooral dat die bij uw organisatie passen.

Onze kernwaarden zijn: pro-actief, betrokken, betrouwbaar en servicegericht. Daarmee en met een sterk inlevingsvermogen helpen we u een passende strategie of aanpak uit te zetten. Even voorstellen:

  • Anja de Rijk - Relatiemarketing & projectmanagement
    Bedenker, doener, begeleider en schrijver in
    relatiemarketing. Online & Offline.
  • Fred van Duin - Automatisering
    Adviseur, technisch projectmanager, beheerder
    van KA en BA automatiseringsomgevingen.

 
We bieden een compleet dienstenpakket op het gebied van relatiemarketing. Of ondersteuning op deelprojecten. Dat is afhankelijk van de competenties en faciliteiten waarover u in uw organisatie al kunt beschikken.

Onze diensten richten zich op adviseren en begeleiden, ontwikkelen van concepten, managen en (mede) uitvoeren van projecten, implementeren (functioneel en technisch), en het opleiden van medewerkers.

Kiezen voor OSinIT betekent een beroep doen op onze gedegen marketingexpertise én direct profiteren van onze deskundigheid op het gebied van automatisering: infrastructuur, webtechnologie en diverse open source software.

Een krachtige combinatie die zich in praktijk heeft bewezen.

Iets voor u?

Bel
of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ons dan nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!