Over OSinIT

OSinIT is gespecialiseerd in relatiemarketing en automatisering. Online en offline.
In het ontwikkelen, optimaliseren en organiseren van relatiemarketing én de bijbehorende organisatie-inrichting.


pijl
 


Bij OSinIT profiteert de klant automatisch van de gecombineerde kennis en ervaring op het gebied van relatiemarketing en automatisering. Twee werkterreinen die elkaar in de praktijk vaak 'bijten'.
Bij ons vullen ze elkaar perfect aan en dat ervaren onze klanten als een groot voordeel.


Met name in de huidige financieel roerige tijd is het van cruciaal belang om beschikbare middelen weloverwogen in te zetten. Gerichte aandacht voor (toekomstige) klanten en efficiënt ingerichte bedrijfsprocessen worden steeds belangrijker als het gaat om succesvol ondernemen. En dat is ons werkterrein: klanten vinden, werven, binden en behouden plus de inrichting van bedrijfsprocessen op het gebied van relatiemarketing.


pijl
 

Een ander pluspunt van OSinIT is het gebruik van open source software. Dat maakt verdere professionalisering van relatiemarketing voor veel bedrijven haalbaar én betaalbaar. We ontwikkelen daarvoor databasegestuurde webapplicaties: zoals websites, webwinkels, minisites en landingspages.
 

Klanten: OSinIT werkt voor kleine en middelgrote bedrijven. Voor profit en non-profit organisaties. Met ervaring op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Branches: detailhandel, uitgeverij, media, zakelijke dienstverlening, semi-overheid, kwekerijen, vrijwilligersorganisaties en ICT.